skip to Main Content

Кои са Devote?

НАШАТА МИСИЯ

Devote Academy предлага професионални обучения в сферата на мениджмънта. Нашата цел е да ви предоставим всички най-добри практики и да ви покажем как бихте могли да ги използвате най-правилно и ефективно. За да гарантираме това, ние разчитаме на нашия екип от дипломирани и доказани специалисти в съответните сфери. Обученията на Devote са специално разработени от тях като комбинират теоретичните основи на всяка тема с практически примери, казуси и упражнения.

В Devote Academy вярваме, че не е важно само какво учим, но и как. Затова нашите курсове са интерактивни, а материалите са създадени така, че да правят обучението интересно и приятно.

НАШИЯТ ЕКИП

Иван Вапцаров

Partner

Иван работи като Regional Project Manager за мултинационална компания и има предишен опит като Management Consultant. Той е сертифициран Project Management Professional (PMI®). Има сериозен опит с проекти в редица индустрии: Insurance, Oil & Gas, Pharmaceuticals, Business Process Outsourcing (BPO), FMCG и други. Също така, Иван е ръководил инициативи и проекти с разнороден характер – Business process transition, Cost optimization, Strategy, Supply chain & Procurement, Software development и други.

Завършил магистърска степен – MSc Financial Management and Control в Bocconi University (Италия).

В свободното си време участва в българската аматьорска лига по баскетбол, като се опитва да намери време и за колоездене и тенис на маса.

Marta

Марта Желязкова

Partner

Марта работи като Regional Project Manager за мултинационална компания и е сертифициран Project Management Professional (PMI®). Има богат опит с Project & program management на интернационални инициативи. Марта е участвала в изграждането на 2 центъра за споделени услуги в Европа, като е ръководила директно проекти за над 100 работни позиции, управлявайки бюджети до 2  млн. щ.д.  Тя ръководи и програма от 11 проекта за дигитализиране на застрахователни продукти в Германия.

Завършила е магистърска степен – Management, Financial Management в „УНСС“ в София.

В свободното си време се отдава на бягане, пътуване и гмуркане.

Илия Вълчанов

Partner

Илия е съосновател на компанията 365 Data Science, специализирана в онлайн обучения. Той е автор на курсове по Математика, Статистика и Изкуствен интелект (Machine and Deep learning), които са завършени от над 30,000 студенти и професионалисти. Илия е основател на Студентската Асоциация по Математика и Логика в университета Bocconi (Италия), където е завършил бакалавърска степен – International Economics, Management and Finance.

Завършил е и обменна програма в Shanghai University of Finance and Economics (Китай).

Обича да играе бордови игри, а когато може – тенис и скуош.

Back To Top